Färska EKO-logiska kryddor i kruka

Vad vore pesto utan basilika, ärtsoppa utan mejram eller salsa utan koriander? Oavsett om du använder en liten nypa eller ett helt knippe, så tar färska örter ett recept till nya höjder genom sina enastående dofter och smaker.

Ta till exempel basilikans svaga lakritssmak som kan förgylla en citronsorbet, medan rosmarinens eteriska oljor kompletterar kycklingen. Ibland när effekten du söker är subtil, raffinerad och delikat, så är en liten antydan till örter nog; medan andra tillfällen kräver hela nävar.

Basilika (4 sorter)
Citronmeliss
Citronverbena
Dill
Dragon
Gräslök
Koriander
Körvel
Libbsticka
Mejram
Mynta (2 sorter)
Oregano
Oxalis
Persilja (2 sorter)
Ruccola
Rosmarin
Sallat (4 sorter)
Salvia
Timjan (2 sorter)
Vattenkrasse
Ängssyra
Ladda ner vår kryddguide...
Vad är Ekologiskt?