Färska EKO-logiska kryddor i kruka - Säsong

Vad vore pesto utan basilika, ärtsoppa utan mejram eller salsa utan koriander? Oavsett om du använder en liten nypa eller ett helt knippe, så tar färska örter ett recept till nya höjder genom sina enastående dofter och smaker.

Ta till exempel basilikans svaga lakritssmak som kan förgylla en citronsorbet, medan rosmarinens eteriska oljor kompletterar kyckling och zucchini grillspett. Ibland, när effekten du söker är subtil, raffinerad, och delikat, så är en liten antydan till örter nog; medan andra tillfällen kräver hela nävar.

Anisisop
Basilika (8 sorter)
Curryplanta
Dragon
Fänkålsdill
Gräslök
Krasse (2 sorter)
Kyndel - Sommarkyndel
Malört
Perilla
Ruccola
Salvia - Ananas
Selleri - Blad
Senapskål
Stevia
Tatsoi
Ladda ner vår kryddguide...
Vad är Ekologiskt?